Her kan du læse om alle typer af vores træningsprogrammer

*Ved alle træningstyperne på nær styrkeløft programmerne, kan man få programmerne i en muskelopbyggende version, eller en styrkefokuseret version. 

Helhedsorienteret programmer

Helhedsorienteret styrke programmer hos Evolvefitness, er split programmer som er udviklet til at brugeren kommer til at træne alle kropsdele i løbet af en træningsuge. Hvis du derfor vælger at følge en af disse programmer, vil du til hver træningsdag skulle træne en eller to muskelgrupper. Programmerne er designet sådan at du vil komme til at opleve fremgang i alle muskelgrupper, og du vil blive vandt til at træne konsistent, og med høj intensitet. Ved både de muskelopbyggende programmer, såvel som ved de styrke fokuserede programmer, er der udplukket meget effektive øvelser indenfor hver muskelgruppe, som alle har til formål at få dig til at se fremskridt. De helhedsorienteret programmer er også designet sådan at de kan stå alene som din fulde styrke træning, men kan også kombineres med styrkeløft programmer så du får maks ud af din styrketræning.

Delprogrammer

Ved Evolvefitness, er hvert delprogram et træningssplit, hvilket vil sige at hvert delprogram repræsentere en muskelgruppe som trænes. Vi har delprogrammer for bryst, ryg, ben, arme, skuldre, og glutes. Delprogrammerne indeholder alle en fuld træning af den muskelgruppe de repræsentere, og kan sagtens stå alene, eller kombineres med et allerede eksisterende træningsprogram. 

Styrkeløft programmer

Vores styrkeløft programmer dækker på nuværende tidspunkt over squatprogrammer og bænkpres programmer. Med et styrkeløft program vil du hurtigt kunne mærke fremdrift i den styrkeøvelse som du vælger, da der kun sættes fokus på en øvelse, og alt omdrejningspunkt er at give dig evnen til at løfte mere inden programmets afslutning. Hvis du ikke har prøvet at træne med et øvelsesbaseret program før, vil du især kunne mærke stor effekt, da dine muskler vender sig til at løfte tungt på regulær basis. Programmerne strækker sig over 10 uger, og vil kunne give dig et maksløft på op til 110% af dit nuværende 1RM afhængigt af hvor erfaren løfter du er. Er du meget erfaren løfter, vil du højst sandsynligt opleve en lavere stigning i %1RM, da du alt andet lige vil være tættere på dit maks potentiale for løftet end en uerfaren løfter er. 

Indkøbskurv
Scroll to Top