Om os

Evovlefitness udsprang fra en ide om, at det ikke behøver at være dyrt at få viden og gode råd om træning. Derfor har vi gjort det til vores mål at sætte vækst i danskernes styrketræning uden at det skal koste en bundegård for dem. Vores dyreste almene træningsprogram koster nemlig kun kr. 350,- og sådan agter vi også at det forbliver.

Hvordan er Evolvefitness forskellige fra personlige trænere?

Der hvor Evolvefitness skiller sig ud fra de traditionelle personlige trænere, er for det første på prisen. En personlig træner tager ofte over 1.000 kroner om måneden for at have en klient på træningsprogram, hvorimod at vi hos Evolvefitness kører med priser som alle kan være med på.

En anden ting vi udskiller os på er, at vores træningsprogrammer er almene plug-and-play programmer, hvilket betyder at når du har købt et program, kan du i princippet gå i gang med at træne med det samme. Det er ikke nødvendig at have kontakt med en træner for at forstå programmerne, da alle programmer kommer komplette med beskrivelse af hvad øvelser man skal tage, hvor man sæt man skal tage, hvor mange repetitioner man skal tage i hver sæt, samt hvor stor belastning (antal kilo beskrevet i %1RM) man skal bruge under hvert sæt.

Hvis man alligevel skulle være i tvivl om hvordan en øvelse skal tages kan man f.eks. abonnere på vores træningsvideo bibliotek, hvor vi viser hvordan hver øvelse skal udføres korrekt og for størst effekt. Eller hvis man er i tvivl om hvordan man lige regner de kilo ud man skal bruge til at bænke, så er man selvfølgelig velkommen til at tage kontakt til os på… så finder vi ud af det sammen.

Hvem er vi!

Evovlefitness er for nu en enkeltmandsvirksomhed bestående af en træningserfaren herre.

Mit navn er Nick. Jeg er 25 år gammel, og jeg har styrketrænet i knap 10 år. Jeg har erfaring indenfor bodybuilding, styrkeløft og almen vedligeholdelsestræning. Jeg har selv styrketrænet i alle mine trænings år, og er indenfor de sidste åringer dykket ned i primært styrkeløft, som jeg også konkurrere i. Jeg er nået et punkt hvor jeg føler, at jeg har mulighed for og overskud til at dele ud af min viden og erfaring indenfor styrketræning, for at danskerne kan få det lidt nemmere ved at starte deres træning, eller at tage den til nye højder. Grunden til at jeg stiftede Evovlefitness er netop at give danskerne nemmere adgang til god styrketræning, uden at det skal koste dem det hvide ud af øjnene.

Indkøbskurv
Scroll to Top